Om Ziga

Ziga er en webshop, en fysisk butik og et smykkebrand!

I foråret 2014 åbnede Ziga en butik med kunsthåndværk på Nytorv i Ebeltoft. Efter to år, i foråret 2016, flyttede vi butikken 30 meter til den tidligere isenkrambutik på gågaden. Med et slag fik vi fordoblet vores areal og gik fra en god beliggenhed til en helt suveræn beliggenhed på Adelgade 51 i Ebeltoft.

I foråret 2017 åbnede vores webshop med et lille udpluk af de mange spændende ting fra vores butik i Adelgade. Shoppen er under stadig udvikling, og der kommer løbende flere varer på.

Håndavede smykker fra eget værksted - Ziga smykker

Udover den fysiske og online butik er Ziga også navnet på det, der i 2009 startede det hele, nemlig vores eget design og produktion af unika smykker. Anderledes, farverige og glade smykker i mange forskellige materialer. Smykkerne har været solgt i flere butikker over hele landet siden.

Det er Jette Bøcher, der er designeren bag Zigas smykker, og som åbnede butikken på Nytorv i 2014. Da butikken flyttede til Adelgade i 2016, kvittede Henrik Bøcher sit gode job, tog fruen under armen,og gik med i Ziga, så det nu er et fælles projekt for begge.

Henrik og Jette Bøcher, indehavere Ziga
Håndlavede smykker

Mere tekst