Om Ziga

ZIGA ER EN WEBSHOP, EN FYSISK BUTIK OG ET SMYKKEBRAND

Ziga har eksisteret siden 2008. Først som selvstændigt smykkebrand med eget design og fremstilling af smykker til engrossalg.

Siden 2014 har Ziga også været en fysisk butik i Ebeltoft og siden 2017 ligeledes en webshop. Smykkerne laver vi stadigvæk:-)

Vil du gerne kende lidt mere til historien bag, kan du læse mere her:

I foråret 2014 åbnede Ziga en butik med kunsthåndværk på Nytorv i Ebeltoft. 

I foråret 2016 flyttede vi butikken 30 meter til den tidligere isenkrambutik på gågaden. Med et slag fik vi fordoblet vores areal og gik fra en god beliggenhed til en helt suveræn beliggenhed på Adelgade 51 i Ebeltoft.

I foråret 2017 åbnede vores webshop med et lille udpluk af de mange spændende ting fra vores butik i Adelgade. Shoppen er under stadig udvikling, og der kommer løbende flere varer på.

I foråret 2019 udvidede Ziga ind i nabobutikken. Da der i sin tid var isenkramforretning, var der gennem mange år 2 åbninger i væggen ind i nabolokalet. Derfor var det nærliggende for os at slå til, da nabobutikken igen blev ledig. Det er fantastisk med al den plads, vi har fået! Og det er så fedt, at vi har fået yderligere to store vinduer ud mod gaden, så vi bedre kan vise et bredt udpluk af Zigas verden.

MERE TØJ. Siden vi flyttede til Adelgade er vores tøjsalg steget støt. Og efterhånden har vi en ganske stor tøjafdeling med spændende tøj. Ikke kedeligt, ikke klassisk. Farverigt, modigt, lækkert. Gode naturlige materialer og ordentlig kvalitet. Med kendte og med ukendte mærker. Så fra at være en kunsthåndværk-butik med tøj, er vi efterhånden blevet en tøjbutik med kunsthåndværk. Men vi fortsætter med et stort udvalg af kunsthåndværk! Det er vores hjerte og DNA. Og det er det, der gør Ziga til noget helt særligt. Folk får en oplevelse med sig - ikke kun varer.

Håndlavede smykker fra eget værksted - Ziga smykker

Udover den fysiske og online butik er Ziga også navnet på det, der i 2008 startede det hele, nemlig vores eget design og produktion af unika smykker. Anderledes, farverige og glade smykker i mange forskellige materialer. Smykkerne har været solgt i flere butikker over hele landet siden.

Det er Jette Bøcher, der er designeren bag Zigas smykker, og som åbnede butikken på Nytorv i 2014. Da butikken flyttede til Adelgade i 2016, kvittede Henrik Bøcher sit gode job, tog fruen under armen, og gik med i Ziga, så det nu er et fælles projekt for begge.

Ziga kunsthåndværk, Ebeltoft
Håndlavede smykker