Fri fragt ved køb på min. 500 DKK // Fri retur ved køb på minimum 1000 DKK //  Hurtig levering 1 – 3 hverdage

Ziga Logo

Om Ziga

Velkommen indenfor i Zigas unikke univers med spændende og anderledes kunsthåndværk, unika smykker samt skønt modetøj.

Ziga er en fysisk butik beliggende i den midtjyske havneby Ebeltoft og en online butik, som leverer til hele Danmark.

Kort fortalt startede det hele i 2008 med et selvstændigt smykkebrand med eget design og produktion af unika smykker. Sidenhen i 2014 udvidede Ziga smykker med en butik på Nytorv i Ebeltoft med smykkerne samt kunsthåndværk.

I 2016 flyttede butikken til større lokaler på Adelgade 51, og efterfølgende i 2017 med en online butik. I foråret 2019 udvidede Ziga ind i nabobutikken, og vi er i dag stolte af at have en stor og lys butik midt på gågaden i Ebeltoft. I efteråret 2023 overtog mor og datter, Anne & Johanne, forretningen. Den tidligere ejer, Jette, producerer forsat smykker til Ziga.

Hos Ziga gør vi en stor indsats for at fylde vores webshop og fysiske butik i Ebeltoft op med sjælnde og anderledes fund.

Du finder bl.a. spændende keramik, finurlige figurer, håndlavede smykker samt  farverigt modetøj.

Ziga i Ebeltoft med mode, tilbehør og interiør
Håndlavede smykker

Ziga smykker – håndlavede smykker fra eget værksted

2008 startede vi med vores eget design og produktion af unika smykker. Det er Jette Bøcher, der er designeren bag Ziga smykker. Anderledes, farverige og glade smykker i mange forskellige materialer. Smykkerne har været solgt i flere butikker over hele landet siden.

Fra eget værksted laver vi skønne armbånd, halskæder og øreringe i et væld af farver.
Der er armbånd med gummi og stenperler, elastikarmbånd med små stenperler og stenarmbånd. Vi har halskæder i mange forskellige længder og materialer. Bl.a. unikke kæder med halvædelsten af forskellige slags.

Modetøj og tilbehør

I foråret 2016 flyttede vi butikken 30 meter til den tidligere isenkrambutik på gågaden. Vi fik fordoblet vores areal og gik fra en god beliggenhed til en helt suveræn beliggenhed på Adelgade 51 i Ebeltoft.

I 2017 åbnede vores webshop, med et lille udpluk af de mange spændende ting fra vores butik i Adelgade. Der kommer løbende kommer flere og flere varer på.

I foråret 2019 udvidede vi yderligere da nabobutikken blev ledig. Vores udvalg er i takt med en større butik også udvidet merkant.  Efterhånden har vi en ganske stor tøjafdeling med spændende tøj.

I efteråret 2023 solgte Jette forretningen for gå på pension. I dag drives Ziga derfor af Anne Nissen som sammen med datteren Johanne fortsat introducerer spændende modetøj og unikt kunsthåndværk. 

King Louie vintageinspireret modetøj

Vores kunsthåndværkere

Hos Ziga finder du masser af skønt kunsthåndværk bl.a. skønne små keramik vaser, et eksklusivt udvalg af glaskunst fra danske glaskunstnere og herlige figurer i støbejern.
Lindform keramikvaser, svensk design
Keramik fra Lindform
glasblomster hos ziga
Glasblomster fra Grevelsgaard
Tulipaner - Glas - SH glas

Tulipaner lavet af SH Glas

Sort jernfigur, par med tre børn
Jernfigurer
King Louie forår 2022

Modtag nyhedsbrev - Spar 10%

Tilmeld dig Ziga´s nyhedsbrev og få 10% rabat på dit første køb.
Glæd dig til at blive opdateret på nyheder, kampagner, tilbud, events og konkurrencer.

Tak fordi du har tilmeldt dig Ziga´s nyhedsbrev