Fri fragt ved køb på min. 500 DKK // Fri retur ved køb på minimum 1000 DKK //  Hurtig levering 1 – 3 hverdage

Ziga Logo

Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger

Ziga
Adelgade 51
8400 Ebeltoft
Tel: 27524145
Mail: post@ziga.dk

CVR: 44258854
Ziga shop ApS
CVR-registreret adresse: Tåstumvænget 4.A, 8381 Tilst

Forsendelsesomkostninger

Der er fri fragt på ordrer på 500 kr. og derover.
Vores fragtpriser for køb under 500 kr. varierer fra 49 kr. uden omdeling til 85 kr. med omdeling. Vi sender med Postnord eller GLS. Du vælger selv levering inden gennemførelsen af dit køb.

Leveringstid
Hvis du bestiller varen inden kl. 12 afsender vi ordren samme dag. Du kan derfor forvente en leveringstid på 1 - 3 hverdage. Ved udsalg eller lignende kan der forekomme længere leveringstid. Vi sender altid bestillinger i indkommende rækkefølge. Alle varer leveres så længe lager haves.

Bestilling og betaling ved online køb

Alle vores viste priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Prisen på bestillingstidspunktet er den gældende pris for købet.

Bestilling

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse.
Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os.
Du vil desuden modtage en ny mail, når din ordre er afsendt.
Når du handler med Ziga indgås aftaler på dansk.

Betaling
Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder.

Vi accepterer følgende korttyper:

. Visa/Dankort
. Visa
. Visa Electron

. MasterCard
. MasterCard Debit

Vi opkræver ikke kortgebyrer

Du kan desuden betale med Mobilepay eller vælge afhentning i vores fysiske butik på Adelgade 51, 8400 Ebeltoft.

Online betaling med kort
Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet, når varerne er afsendt.
Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående.

Vi kan efter aftale med kunden nedskrive det betalte beløb - hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller dele af ordren ikke ønskes alligevel. Vi kan aldrig forhøje det godkendte beløb.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:
1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.

Hos Ziga.dk kan du anvende disse internatonale betalingskort: Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro. Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Fortrydelsesret for online køb

Når du handler hos Ziga.dk har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring til mail post@ziga.dk give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse herom.

Returnering

  • Tag kontakt til os over mail: post@ziga.dk inden at din fortrydelsesret udløber, om at du ønsker at returnere en eller flere varer.
  • Udfyld standardfortrydelsesformularen, som findes nederst på denne side. Denne skal enten sendes sammen med ovenstående mail (anbefales) eller vedlægges i pakken, som returneres.
  • Send varen retur til:

Ziga
Adelgade 51
8400 Ebeltoft
post@ziga.dk
+45 27524145

Du bærer risikoen for varen/varerne fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind. Vi anbefaler at få en kvittering med, når du sender din pakke.

Betalingen for at varen/varerne sendes retur afhænger af beløbet på din oprindelige ordre:

Hvis din samlede ordre er mindre end 1000 kr. skal du selv betale for at pakken returneres. Husk at kontakte os på mail inden fortrydelsesretten udløber samt udfylde standardfortrydelsesformularen.

Fri retur for ordre på minimum 1000 kr. 

Såfremt dit samlede køb var på minimum 1000 kr. og du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, så gør os samtidig opmærksom på, at du ønsker en returlabel, når du kontakter os. Så udfylder vi den for dig og sender den på mail. Herefter skal du bare printe den og sætte den på pakken inden du sender den afsted til os.

I dette tilfælde må du meget gerne sende os standardsfortrydelsesformularen på mail, så vi ved hvilke varer, der skal returneres, og dermed den anslåede vægt på pakken.

Vi giver en returlabel uanset hvor meget af din ordre, du skal sende retur, så længe at din samlede ordre var på minimum 1000 kr.

NB: Vi kompenserer dig ikke for beløbet, hvis du selv betaler for fragten på den returnerede pakke.

Ønsker du at bytte en vare til en anden?

Hvis du returnerer varen for at bytte den til en anden, gælder samme regler for returnering, men vi betaler i alle tilfælde for at den nyombyttede vare sendes til dig.

Varens stand, når du sender den retur
Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt.

Hvis varen er prøvet udover hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som "brugt", hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Reklamation

Der ydes naturligvis forbrugere 24 måneders reklamationsret i henhold til købelovens regler for varekøb. Hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Ziga i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen.

Her anses to måneder som rimelig tid, med mindre en længere periode er aftalt.

Du bedes informere os om problemstillingen, så detaljeret som muligt og gerne vedhæfte foto.

Er reklamationen berettiget, sender vi selvfølgelig en returlabel over mail eller tilbagebetaler dine (rimelige) fragtomkostninger. Husk i så fald at sende os en kvittering for afsendelse.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Ziga på tlf. 27524145 eller på mail: post@ziga.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage via Klageportalen for Nævnenes Hus

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog kun have været på mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Kontakt os

Hvis du vil kontakte os, kan du gøre det via mail: post@ziga.dk eller telefon 27524145 mellem kl. 10 og 17 på hverdage. Vi svarer som oftest samme dag og senest den efterfølgende hverdag.

Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger.

For at du kan indgå aftale med os på ziga.dk, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen og videregivelsen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen korrekt til dig.
Personoplysningerne registreres hos Ziga, og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på ziga.dk er Ziga

Direktøren og de ansatte for Ziga, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Ziga, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed, rettes til Ziga via e-mail: post@ziga.dk

Cookies
På ziga.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan dette gøres, afhænger af din browser.

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på ziga.dk. Dette er et statistik-system, der opsamler information, som kan give et statistisk billede af hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere ziga.dk.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

ziga.dk

Adelgade 51

8400 Ebeltoft

E-mail: post@ziga.dk

Tlf.: +45 27 51 41 45

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:

________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________

Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________
(Kun hvis formularens indhold meddelelse på papir)

Dato: _________________

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 03.01.2024

King Louie forår 2022

Modtag nyhedsbrev - Spar 10%

Tilmeld dig Ziga´s nyhedsbrev og få 10% rabat på dit første køb.
Glæd dig til at blive opdateret på nyheder, kampagner, tilbud, events og konkurrencer.

Tak fordi du har tilmeldt dig Ziga´s nyhedsbrev