Fri fragt ved køb på min. 500 DKK // Fri retur ved køb på minimum 1000 DKK //  Hurtig levering 1 – 3 hverdage

Ziga Logo

Arabella coat – Forest green – KL

1.699,00 kr.

Arabella coat

  • Forest green

Arabella stilfuld lang vinterfrakke i uld (RWS certificeret). Den har en klassisk krave, lange ærmer og et bælte i taljen for justerbar pasform.

Den kommer i den smukkeste grønne farve, som går igen i jakkens knapper. Den grønne farve er også på spil sammen med en rød i jakkens for, som er lavet i et spændende print.

  • Model: Arabella coat
  • Farve: Forest green
  • Materiale: 100% RWS-certificeret uld. Foret: 100% polyester.
  • Vask: Til rens. Kan med fordel også bare hænges udenfor.

Bemærk at King Louie kan være en smule lille i størrelsen.

Varenummer (SKU): 00300200000010 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Arabella Coat – Forest Green – King Louie

Arabella coat fra King Louie i farven forest green er en elegant lang vinterfrakke i uld, der kombinerer stil med funktionalitet. Den har en klassisk krave, lange ærmer og en bælte i taljen, som giver mulighed for at justere pasformen. Frakken lukkes med knapper og har praktiske welt-lommer, hvilket tilføjer både komfort og stil. Den er foret for ekstra varme, hvilket gør den ideel til kolde dage. Foret kommer i et cool print i rød og grønne nuancer. Den grønne farve går også igen i de cool firkantede knapper, som gør at den bevarer et tidløst og sofistikeret udseende.

Bæredygtighed

RWS wool står for Responsible Wool Standard. Det er en certificering, der sikrer, at ulden kommer fra ansvarligt drevne gårde, hvor dyrevelfærd og bæredygtighed er i fokus. RWS-certifikatet garanterer, at fårene behandles godt, har adgang til passende levevilkår, og at der ikke anvendes mulesing, en praksis, der kan være skadelig for fårene.

King Louie

King Louie er et hollandsk vintage-inspireret mærke, der især er kendt for deres skønne print i vintage stil. Hver sæson designer de nye vintage-inspirerede modeller, farver og print. Med deres feminine og behagelige pasform og unikke prints er King Louie stilen essentiel i enhver garderobe.

King Louie kan være en smule lille i størrelsen, så hvis man ligger mellem to størrelser, anbefaler vi at gå en størrelse op.

Se endnu mere fra King Louie her.

King Louie forår 2022

Modtag nyhedsbrev - Spar 10%

Tilmeld dig Ziga´s nyhedsbrev og få 10% rabat på dit første køb.
Glæd dig til at blive opdateret på nyheder, kampagner, tilbud, events og konkurrencer.

Tak fordi du har tilmeldt dig Ziga´s nyhedsbrev