Fri fragt ved køb på min. 500 DKK // Fri retur ved køb på minimum 1000 DKK //  Hurtig levering 1 – 3 hverdage

Ziga Logo

Verna pants – Sycamore green – King Louie

745,00 kr.

Verna pants

  • Sycamore green

Disse højtaljede bukser er designet til at fremhæve din figur og give et elegant look til enhver lejlighed.

Bukserne lukkes med en lynlås og en hægte, hvilket sikrer en sikker og komfortabel pasform. Samtidig er bukserne forsynet med lommer.

Det strækbare jersey-materiale gør bukserne størrelsessvarende, hvor King Louies tøj ellers har tendens til at være lidt mindre i størrelsen. Buksernes længde gør dem bedst egnet til kvinder med en højde over 173 cm eller med et par hæle.

  • Model: Verna pants
  • Farve: Sycamore green
  • Materiale: 68% viskose, 28% nylon, 4% elastan
  • Vask: Skånevask 30 grader med vrangen ud.
Varenummer (SKU): 00300600000008 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Verna pants – Sycamore green – King Louie

Disse Verna pants kommer i farven sycamore green fra King Louie. Bukserne er højtaljede  designet til at fremhæve din figur med vidde, der tilføjer en moderne kant til dit outfit. Med bæltestropper kan du tilpasse looket med dit yndlingsbælte, mens lynlås- og hægte-lukningen sikrer en sikker pasform. Bukserne har praktiske sidelommer og welt-lommer bagpå, hvilket giver både funktionalitet og stil. Fremstillet i strækbart jersey-materiale er de behagelige at have på. Materialet gør samtidig, at de giver sig lidt og derfor er størrelsessvarende. De har en del længde som gør dem ideelle til den høje og mellemhøje kvinde. Det gør samtidig at de egner sig super godt til sko med lidt hæl. Kombiner dem med en bluse eller skjorte for et fuldendt look, der udstråler selvtillid og elegance.

King Louie

King Louie er et hollandsk vintage-inspireret mærke, der især er kendt for deres skønne print i vintage stil. Hver sæson designer de nye vintage-inspirerede modeller, farver og print. Med deres feminine og behagelige pasform og unikke prints er King Louie stilen essentiel i enhver garderobe.

Se endnu mere fra King Louie her.

King Louie forår 2022

Modtag nyhedsbrev - Spar 10%

Tilmeld dig Ziga´s nyhedsbrev og få 10% rabat på dit første køb.
Glæd dig til at blive opdateret på nyheder, kampagner, tilbud, events og konkurrencer.

Tak fordi du har tilmeldt dig Ziga´s nyhedsbrev