Fri fragt ved køb på min. 500 DKK // Fri retur ved køb på minimum 1000 DKK //  Hurtig levering 1 – 3 hverdage

Ziga Logo

Strømpebukser 50 den. – Hazelnut str. 44-46 – Pamela mann

89,00 kr.

Strømpebukser

  • Hazelnut

Flotte, farverige og behagelig strømpebukser i 3D garn, der holder rigtig godt. De er 50 denier, hvilket betyder, at du her får et par tynde strømpebukser.

De findes i størrelse 36-42 og 44-46.

 

  • Denier: 50
  • Model: Opaque
  • Materiale: 91% nylon og 9% elastan
  • Farve: Hazelnut
  • Vaskeanvisning: vaskes i hånden

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 02002800000056 Kategorier: ,

Beskrivelse

Strømpebukser – Hazelnut – Pamela Mann

Vi har mange fantastiske farverige strømpebukser fra Pamela Mann og her kommer de i farven Hazelnut. Farven minder lidt om en brændt orange.

Hos Ziga har vi mange farverige kjoler og nederdele. Derfor er det selvfølgelig kun naturligt at vi har strømpebukserne, der matcher til. Uanset om du søger de klassiske nuancer eller trendy, livlige farver, har vi noget for enhver smag. Vores strømpebukser passer perfekt til både hverdagens og festens outfit. De er fremstillet af materialer, der kan modstå daglig brug, så du kan føle dig selvsikker, uanset hvor dagen bringer dig. En af vores helt store strømpebukse-brands er Pamela Mann. Vil du se alle vores strømpebukser, kan du gøre det her.

Pamela mann

Pamela Mann blev etableret i 1956. Deres fortsatte succes i dag skyldes løbende udvikling og investering i den nyeste teknologi. De arbejder tæt sammen med deres fabrikker for at hente nye stoffer og udvikle nye teknikker, som gør dem i stand til at tilbyde de allernyeste modetrends til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Fremstillingen af ​​deres engrosstrømper og strømper foregår i Italien.

Deres strømpebukser er kendt for at være løbefri. Så skulle du slide foden op kan du bare klippe foden af og bruge dem som tights.

King Louie forår 2022

Modtag nyhedsbrev - Spar 10%

Tilmeld dig Ziga´s nyhedsbrev og få 10% rabat på dit første køb.
Glæd dig til at blive opdateret på nyheder, kampagner, tilbud, events og konkurrencer.

Tak fordi du har tilmeldt dig Ziga´s nyhedsbrev