Fri fragt ved køb på min. 500 DKK // Fri retur ved køb på minimum 1000 DKK //  Hurtig levering 1 – 3 hverdage

Ziga Logo

Nico Kjole – Dark petrol – Mansted

899,00 kr.

Nico kjole

  • Dark petrol

Nico kjolen fra Mansted er en elegant og afslappet kjole, her i en smuk, dyb farve i petrol.

Kjolen har fine detaljer som en lille rullende kant ved halsen, ribmanchetter med en subtil slidseffekt og små slidser i siderne af kjolen.

Lavet i merinould og bomuld får kjolen en perfekt balance mellem komfort og varme.

 

  • Model: Nico
  • Farve: Dark petrol
  • Materiale: 70% merinould, 30% bomuld
  • Vaskeanvisning: 30 grader
  • Mål (str. M): 95 cm i længde
Varenummer (SKU): 11500300000038 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Nico Kjole – Dark petrol – Mansted

Nico kjolen fra Mansted er en elegant og afslappet kjole, her i en smuk, dyb farve i petrol. Kjolen har fine detaljer som en lille rullende kant ved halsen, ribmanchetter med en subtil slidseffekt og små slidser i siderne af kjolen. De fine detaljer tilføjer et diskret og moderne touch. Den afslappede pasform gør den nem at style til både hverdag og mere afslappede lejligheder. Tilføj eksempelvis et par strømpebukser eller et farverigt tørklæde.

Materiale

Kjolen er fremstillet af 70% merinould og 30% bomuld, hvilket giver en perfekt balance mellem komfort og varme. Merinould er kendt for sine mange fordele – det er naturligt temperaturregulerende, blødt mod huden og åndbart, hvilket gør det ideelt til både kølige og varmere dage. Bomuldskomponenten sikrer en let og åndbar følelse, der gør kjolen behagelig at have på hele dagen.

*Mansted

Mansted er en personlig strikkollektion designet og udviklet af Charlotte Mansted. Mærket blev skabt i 2002.

Materialerne er en blanding af rene kvaliteter i blandt andet bomuld, hør/hamp, uld & yak. Generelt er *Mansted præget af gode kvaliteter der føles bløde mod huden – som regel i også i certificerede økologiske råvarer. De skaber særligt trøjer og kjoler i former, der er flatterende og feminine.

Find flere styles fra Mansted her.

Plejevejledning:

Bomuld, hør/hamp & modal : Maskinvask på skåneprogram, ved 30°C med mild flydende sæbe. Vend vrangen ud. Læg tøjet fladt under tørring – væk fra solen. Brug dampstrygejern.

Yak & uld: For at beskytte miljøet – kan luftning af tøj udenfor bruges, i stedet for hver anden vask, især hvis det er fugtigt udenfor. Vi anbefaler håndvask i 30°C lunkent vand med flydende uldsæbe. Læg tøjet fladt under tørring. Brug dampstrygejern.

King Louie forår 2022

Modtag nyhedsbrev - Spar 10%

Tilmeld dig Ziga´s nyhedsbrev og få 10% rabat på dit første køb.
Glæd dig til at blive opdateret på nyheder, kampagner, tilbud, events og konkurrencer.

Tak fordi du har tilmeldt dig Ziga´s nyhedsbrev