Fri fragt ved køb på min. 500 DKK // Fri retur ved køb på minimum 1000 DKK //  Hurtig levering 1 – 3 hverdage

Ziga Logo

Lihuri sweater – Cream – SKFK

829,00 kr.

Lihuri sweater

  • Cream

Lihuri sweateren i cream fra SKFK er en varm, a-formet sweater, der kombinerer komfort og stil.

Med sin regulære pasform, tunge kvalitet og GOTS-certificeret økologisk bomuld er den både et blød og kvalitetsbevidst valg

Den flatterende silhuet og klassiske cream farve gør den nem at style med både mørke jeans eller den matchende nederdel.

Bemærk at spanske størrelser kan virke en smule mindre.

 

  • Style: Lihuri sweater
  • Materiale: 100% økologisk bomuld (GOTS-certificeret)
  • Vask: 30 grader
Varenummer (SKU): 09600100000003 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Lihuri sweater – Cream – SKFK

Med denne sweater kaldet Lihuri i lys cream farve fra SKFK, får en en varm og stilfuld trøje, der forener komfort og elegance. Den har samtidig fine detaljer med den sorte og gule farve, der giver trøjen kant. Denne sweater har en subtil a-form med en regulær pasform, som falder flot og elegant på mange kropstyper. Trøjen er er fremstillet i en tung kvalitet, der sikrer ekstra varme, perfekt til de kølige dage. Med sin runde hals og lange ærmer er Lihuri sweateren både flatterende og alsidig.

Sweateren, lavet af GOTS-certificeret økologisk bomuld, er ikke kun blød mod huden, men også et bæredygtigt valg. Den klassiske cream farve gør det nemt at style den med alt fra mørke jeans til en elegant nederdel. Style den eksempelvis som modellen på billedet med Gilda nederdelen.

SKFK

Skunkfunk som i dag bare forkortes SKFK er et spansk brand grundlagt i 1999. De kombinerer innovativt design med bæredygtighed, inspireret af den urbane stil. Skunkfunks design er kendetegnet ved en unik brug af farver, asymmetriske snit og kreative mønstre, der sammen skaber en distinkt stil, der både er trendy og tidløs.

Skunkfunk har som et af de første brands i Spanien opnået GOTS-certificering (Global Organic Textile Standard), hvilket betyder, at de udelukkende bruger økologiske materialer, og at deres produktion følger strenge miljø- og arbejdsmæssige standarder. Med GOTS-certificeret økologisk bomuld og en “Fair and Sustainable Fashion”-vision, tilbyder de unikt og holdbart tøj, der forener æstetik med ansvarlig produktion. Skunkfunk er derfor kendt for at skabe eksklusive looks i gode materialer.

King Louie forår 2022

Modtag nyhedsbrev - Spar 10%

Tilmeld dig Ziga´s nyhedsbrev og få 10% rabat på dit første køb.
Glæd dig til at blive opdateret på nyheder, kampagner, tilbud, events og konkurrencer.

Tak fordi du har tilmeldt dig Ziga´s nyhedsbrev