Fri fragt ved køb på min. 500 DKK // Fri retur ved køb på minimum 1000 DKK //  Hurtig levering 1 – 3 hverdage

Ziga Logo

Balene sweater – Gul – SKFK

899,00 kr.

Balene sweater

  • Gul

Denne løstsiddende sweater, med sin runde hals og løse ærmer, tilbyder en moderne og tidløs silhuet, perfekt til et afslappet hverdagslook.

De elegante farver i gul, sort og hvid giver et frisk pust til et klassisk sort jeans outfit, mens den flettede hvide detalje langs fronten og ryggen tilføjer et subtilt, stilfuldt touch.

Trøjen er lavet en tyk bomuldskvalitet, som gør den egnet til køligt vejr.

Trøjen har et løst fit men bemærk, at spanske størrelser kan virke en smule mindre.

  • Style: Balene sweater
  • Materiale: 100% økologisk bomuld (GOTS-certificeret)
  • Vask: 30 grader
Varenummer (SKU): 09600100000001 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Balene sweater – Gul – SKFK

Opdag den alsidige Balene sweater i gul fra SKFK, et must-have til din garderobe, der kombinerer både komfort og stil. Denne multifarvede trøje er designet i et løst fit, hvilket giver en behagelig og afslappet pasform, perfekt til hverdagsbrug. Med sin runde halsudskæring og løse ærmer tilbyder Balene sweateren en moderne silhuet, der er både trendy og tidløs.

Farverne kombinerer gul, sort og hvid på en elegant vis. Den flettede hvide detalje langs sweaterens front og ryg er samtidig en subtil lille overraskelse. Sweateren har et løst fit, men eftersom SKFK er et spansk mærke kan størrelserne være lidt mindre end man er vant til.

SKFK

Skunkfunk som i dag bare forkortes SKFK er et spansk brand grundlagt i 1999. De kombinerer innovativt design med bæredygtighed, inspireret af den urbane stil. Skunkfunks design er kendetegnet ved en unik brug af farver, asymmetriske snit og kreative mønstre, der sammen skaber en distinkt stil, der både er trendy og tidløs.

Skunkfunk har som et af de første brands i Spanien opnået GOTS-certificering (Global Organic Textile Standard), hvilket betyder, at de udelukkende bruger økologiske materialer, og at deres produktion følger strenge miljø- og arbejdsmæssige standarder. Med GOTS-certificeret økologisk bomuld og en “Fair and Sustainable Fashion”-vision, tilbyder de unikt og holdbart tøj, der forener æstetik med ansvarlig produktion. Skunkfunk er derfor kendt for at skabe eksklusive looks i gode materialer.

 

King Louie forår 2022

Modtag nyhedsbrev - Spar 10%

Tilmeld dig Ziga´s nyhedsbrev og få 10% rabat på dit første køb.
Glæd dig til at blive opdateret på nyheder, kampagner, tilbud, events og konkurrencer.

Tak fordi du har tilmeldt dig Ziga´s nyhedsbrev